„Let’s Do It, Romania!” vine cu premii de 5.000 de euro

„Let’s Do It, Romania!” vine cu premii de 5.000 de euro

Campania „Let’s do it Romania!” este susținută și de PSD
Let’s do it Roman, „captură” impresionantă: 387 saci! Oficial au fost 542 de voluntari
Romaşcani pe urmele vikingilor

 
Pe 24 septembrie va avea loc o nouă Zi de Curăţenie Naţională „Let’s Do It, Romania!”. Românii din toate judeţele sunt invitaţi să raporteze zone cu deşeuri şi să contribuie la Harta Deşeurilor, un instrument unic în România, pe baza căruia voluntarii vor ieşi la curăţenie, iar în schimbul „ponturilor”, vor putea câştiga premii în valoare totală de 5.000 de euro.

lets do it romania

Conform organizatorilor, primul pas ce trebuie făcut de cei interesaţi este acela a descărcării aplicaţiei de mobil „Let’s Do It, Romania!”, disponibilă pentru IPhone şi Android, şi raportarea zonelor cu deşeuri până pe 5 septembrie. Cei mai harnici cartatori pot câştiga premii în valoare totală de 5.000 euro: 1 aparat foto DSLR, 3 biciclete, 3 smartphone-uri 4G, 3 trotinete electrice, 4 trotinete simple, 5 brăţări de fitness, 5 acumulatori solari, 10 bricege multifuncţionale, 41 rucsacuri.

Let’s Bike It!

În perioada 27-28 august şi 3-4 septembrie, bicicliştii din Bucureşti şi din ţară se strâng pentru a descoperi şi a raporta zonele cu deşeuri, cu ajutorul aplicaţiei de mobil „Let’s Do It, Romania!”.

Toate mormanele cu deşeuri raportate vor fi încărcate online în Harta Deşeurilor, pentru a fi curăţate pe 24 septembrie. Înscrierile la acţiunea de curăţenie pot fi făcute aici.

Cum se va desfăşura acţiunea din 2016

Oficialii de la letsdoitromania.ro au anunţat şi care este programul evenimentelor dedicate Zilei de Curăţenie Naţională „Let’s Do It, Romania!”. Astfel, până pe 30 august va avea loc stabilirea echipelor locale de organizare, iar între 18 iulie  şi 5 septembrie va avea loc cartarea mormanelor de deşeuri prin intermediul aplicaţiei „Let’s Do It, Romania!” şi realizarea Hărţii Deşeurilor.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 şi până în prezent, „Let’s Do It, Romania!” a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reuşit să adune peste 24 700 de tone de deşeuri. 305 zone cu deşeuri au fost curăţate prin intermediul aplicaţiei „Let’s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. „Let’s Do It, Romania!” este parte din comunitatea internaţională „Let’s Do It, World!”.

Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteţi accesa următoarele linkuri: http://www.letsdoitromania.ro / http://www.facebook.com/LetsDoItRO .

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!