Let’s do it Roman, „captură” impresionantă: 387 saci! Oficial au fost 542 de voluntari

Let’s do it Roman, „captură” impresionantă: 387 saci! Oficial au fost 542 de voluntari

Ecologizarea Lacului Izvorul Muntelui începe în septembrie
E „Vremea Curăţeniei” pe Lacul Izvorul Muntelui
Elevii au participat la o lecție de viață

 

lets-do-it-2016-1Sâmbătă nu a fost zi liberă pentru cei care şi-au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra poluării mediului şi, mai ales, asupra celor care nu au înţeles încă faptul că este mai uşor să păstrezi curăţenia decât să-i pui pe alţii la muncă. Sute de oameni, cu mănuşi şi saci, au ieşit pe cursurile râurilor pentru a face curat.

Conform celor de la Asociaţia Muşatinii, coordonaţi de profesorul Ovidiu Albert, organizatorii din acest an ai campaniei „Let’s do it România” în municipiul nostru, numărul romaşcanilor care s-au alăturat campaniei a depăşit 500, iar front comun au făcute alte câteva sute de persoane din localităţile limitrofe.

„Avem primele rezultate: 542 de voluntari romaşcani au colectat 387 saci de deşeuri!!! Un efort extraordinar din partea celor cărora le pasă de mediul în care trăiesc. Mulţumim celor 45 de voluntari din Adjudeni şi Tămăşeni care au participat astăzi la proiectul «Let’s Do It, Romania!» MULȚUMIM!!!”, au transmis organizatorii.

La mobilizare s-au alăturat şi Primăria Roman şi zeci de elevi şi profesori din liceele romaşcane. Societatea de salubrizare Rossal şi-a asumat rolul de a ridica sacii rezultaţi din curăţarea spaţiilor verzi.

lets-do-it-2016-2

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!