Leoreanu vrea o carieră politică în administraţia centrală

Dimensiune text

Cu carnetul de partid la PDL şi cu sufletul la PMP, Laurenţiu Dan Leoreanu speră ca ambele formaţiuni politice să aibă un scor bun la alegerile din luna mai, pentru Parlamentul European (PE).

„Eu sper ca, la Roman, PDL şi PMP să fie, împreună, pe primul loc, la un scor de peste 40%”, a declarat Laurenţiu Dan Leoreanu. Acesta nu este încântat de numele unor nemţeni de pe listele partidelor pentru PE, spunând că este important pentru România ca acolo să ajungă cei mai pregătiţi oameni, care să fie competenţi şi să aducă un câştig ţării. În același timp, Leoreanu nu se consideră pregătit pentru un mandat de eurodeputat.

„Eu am o relaţie destul de tangibilă cu sistemele europene, am fost bursier, am mers la Bruxelless de multe ori, am participat la discuţii şi la dezbateri. Dar nici eu, cu experienţa administrativă pe care o am în spate, nu cred că sunt suficient de pregătit pentru a fi europarlamentar. Dacă aş candida, ar trebui să am un an înainte să mă pregătesc. A pune oameni pe listă care nu sunt foarte bine pregătiţi nu cred că e un lucru bun pentru România”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

În schimb, acesta a precizat: ”Am lucrat şi am făcut inclusiv modificări în unele structuri privind atragerea de fonduri, am fost parte a unor echipe de lucru din minister”. Edilul crede că experiența și calitățile îl recomandă ca o persoană bine pregătită pentru Parlamentul sau pentru Guvernul României.COMENTARII

WORDPRESS: 0