Prima paginăPolitica

Leonard Achiriloaei, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Roman

Leonard Achiriloaei, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Roman

Dimensiune text

 

Marți, 18 august, organizația PNL Roman a depus listele candidaților pentru alegerile locale din 27 septembrie – pentru funcția de primar al municipiului Roman și propunerile pentru funcțiile de consilieri locali ai orașului.  La eveniment au fost prezenți Leonard Achiriloaei, candidatul PNL pentru funcția de primar al Romanului, secretarul de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, deputatul Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al PNL, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, senatorul PNL Eugen Țapu, consilieri locali și județeni, membri ai Organizației PNL Roman.

„Domnul Leonard Achiriloaei este deja o persoană cunoscută în municipiul Roman, fost lider al consilierilor municipali din Consiliul Local ai PNL timp de trei-patru mandate, fost director economico-financiar al Spitalului Municipal de Urgență Roman timp de zece ani, și deja a depășit jumătate de an de când este ministru secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, un om care s-a implicat acolo unde a avut răspunderea, responsabilitatea să acționeze. Echipa PNL Roman l-a susținut, echipa PNL Neamț i-a dat acest vot de încredere, președintele Mugur Cozmanciuc este alături de această candidatură și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a avea cele mai bune rezultate pentru Roman, pentru Neamț, pentru Moldova. PNL este aici pentru a vă propune cei mai buni candidați”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu.

„Astăzi, după ani de experiență în administrația locală, după ani de muncă în echipa managerială a Spitalului Municipal de Urgență Roman, după mai bine de șase în funcția de ministru secretar de stat la MInisterul Mediului, Apelor și Pădurilor, sunt aici în fața dumneavoastră în calitate de candidat la Primăria municipiului Roman din partea PNL. Mă bucur că această minunată echipă mi-a dat încrederea și susținerea pentru a candida și pentru a câștiga Primăria municipiului Roman. Mulțumesc deopotrivă familiei mele, care m-a susținut și care a fost alături de mine în tot acest timp, și știu că nu i-a fost ușor și le de aceea le mulțumesc pentru înțelegere. Am alături de mine o echipă de profesioniști, din toate domeniile, garantat cea mai bună echipă pe care o puteam propune pentru Consiliul Local. Vă garantez că, împreună, vom continua dezvoltarea municipiului Roman, în același ritm, cu bunăstare pentru toți romașcanii. Încă din 2014, am susținut și am votat în Consiliul Local strategia de dezvoltare a municipiului Roman, cu proiecte foarte bine fundamentate, priorități care sunt absolut necesare pentru dezvoltarea Romanului. Sigur, vom merge pe aceeași direcție în continuare, ca să arătăm romașcanilor, celor care ne-a acordat încrederea de-a lungul timpului, că sunt alături de ei și, în continuare, nu îi vom dezamăgi: echipa PNL va fi câștigătoare atât la Roman, cât și la Neamț. Îmi doresc pentru toți romașcanii un Roman modern, un Roman dezvoltat, în care toți romașcanii să se simtă respectați, apărați și apreciați – și le mulțumesc că sunt alături de noi și pentru că vor vota, în data de 27 septembrie, primar Leonard Achiriloaei și PNL la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că îmi sunteți aproape”, a afirmat Leonard Achiriloaei, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Roman.

 

 

 

 

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Cristian o lună

    Leoreanu s-a trecut primul pe lista de consilieri pt. asi sustine candidatul la functia de primar si pt. a obtine cat mai multe voturi la consiliul local, situatie in care PNL-ul va avea majoritatea in consiliul local si va putea alege si viceprimarul, urmand ca apoi sa plece in parlament. E o miscare care lasa sanse mici de reusita pt. consilierii PSD si USR-Plus.

  • Groapa Cornelus o lună

    Christian , prezenta la vot va fi extrem de scazuta ! Leonard nu are absolut nici o sansa sa ajunga primar ! Aceste alegeri au un specific : alegatorii sunt plini de ura fata de toate partidele si toti candidatii ! Eu nu voi merge la vot. Sunt muncitor la privat si prefer sa ma odihnesc. Firma la care lucrez va avea comenzi mereu….lucrez la funerare…