Laurențiu Leoreanu și-a făcut pagină de Facebook

Laurențiu Leoreanu și-a făcut pagină de Facebook

 

În urmă cu doi ani, Primăria Roman și-a făcut pagină de Facebook, iar acum a venit momentul ca primarul Laurențiu Leoreanu – pe persoană, cum se spune – să facă acest pas în lumea internauților. Deși, de-a lungul anilor, acesta i-a criticat dur pe cei care, în spatele unui cont de pe Internet, spuneau vrute și nevrute, edilul, care candidează la o funcție de deputat, a pășit în lumea rețelelor de socializare.

Pagina a fost creată pe 6 noiembrie, în aceeași zi în care PNL a organizat mitingul de la București, unde și edilul și echipa PNL Roman, au fost prezenți. Laurențiu Leoreanu nu a ajuns încă la faza de selfie-uri, dar are, de la acel eveniment, mai multe fotografii, alături de acesta aflându-se și președintele PNL Neamț – deputatul Mugur Cozmanciuc sau fostul secretar de stat Alin Antochi. Acesta din urmă apare în foarte multe selfie-uri făcute în microbuzul care i-a dus pe liberali la București.

De pe pagina de Facebook a lui Laurențiu Leoreanu aflăm că marți, în zi de sărbătoare, “Cu ocazia Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril am participat la slujbele de la bisericile din Mărmureni, Poienari, Pâncești și la biserica Domnească din Roman”.

La prezentare, pagina spune că aparține lui Laurențiu Leoreanu – „Primarul municipiului Roman. Candidatul PNL Neamț la Camera Deputaților.” Până la închiderea ediției, pagina lui Laurențiu Leoreanu primise peste 100 de like-uri.
leoreanu-miting

selfie-pnl

laurentiu-leoreanu-pagina-facebook

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • de la mine are un mare DISLIKE

  • Si de la mine 10 DISLIKE-URI Pentru ca nu este un ADEVARAT PRIMAR

  • Si de la mine 10 DISLIKE-URI