Prima paginăPolitica

Laurențiu Leoreanu, primar pentru încă 4 ani

Laurențiu Leoreanu, primar pentru încă 4 ani

Dimensiune text

 

primar Leoreanu Laurentiu22 secții au intrat, până la ora 22.30, în numărătoarea paralelă pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie, iar în acest calcul – actualul edil are un avans important în fața contracandidaților.

Conform numărătorii paralele a PNL Roman, în 22 secții din municipiul Roman, Laurențiu Leoreanu (PNL) a obținut 72%, în timp ce principalul său contracandidat – Gheorghe Oprea (PSD) a obținut un procent de 14-15%. Atragem atenția asupra faptului că, la această oră a editării articolului (n.r. 23.00), pe numărătoarea paralelă – care nu include buletinele de vot ce pot fi declarate nule – s-au obținut rezultate de la doar 22 secții din totalul de 43 din Roman.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • Încă un mandat de hoție și vânzări cu alte false!!!

  • Si inca vreo doua case si vreo trei terenuri,,,ca sa fie acolo!!!!@

  • Habar naveti ce ziceti sau tre sa va luati ochelari?
    Laurentiu e cel devotat orasului Roman asa cum a fost Otto si nu precum handicapatii de mafioti precum a fost Carpusor sau cum ar vrea sa fie Oprea cel mare si tare. Tare adorati de PSDisti mai sunteti. Nu tineti cu partidu ci cu OMUL care face si nu vorbeste!

  • Pt a treia oara primar de nota 4 care face discriminare si nu ajuta cu nimic tineretul romascan defavorizat si ii lasa pe functionarii publici din cadrul Asociatiilor de Proprietari si de la Biblioteca Municipala sa ne umileasca mai rau decat ca pe niste caini . RUSINE SA VA FIE !