[VIDEO] Laurențiu Leoreanu a depus jurământul de credință în Parlamentul României

[VIDEO] Laurențiu Leoreanu a depus jurământul de credință în Parlamentul României

Dimensiune text

 

De la București, primarul și deputatul Laurențiu Leoreanu – care va trebui să opteze pentru una dintre funcții în perioada imediat următoare – ține aproape de romașcani pe pagina de socializare.

Miercuri, 21 decembrie, acesta a depus jurământul de credință și, la fel ca mulți parlamentari, a și postat imagini video de la eveniment, însoțite de mesajul: „Un nou moment plin de emoţii în care i-am purtat în gând şi suflet pe toţi romaşcanii a fost cel de astăzi, la tribuna Camerei Deputaţilor, acolo unde am jurat să îmi îndeplinesc cu onoare şi demnitate mandatul încredinţat de dumneavoastră. E o încredinţare a determinării, a capacităţii mele de muncă, precum şi a inimii mele care bate pentru comunitatea noastră, în faţa lui Dumnezeu! Suntem împreună aici, eu alături de romaşcani, o voce unită, puternică şi fermă pentru un viitor mai bun, pentru noi, pentru părinţii noştri, pentru copiii noştri! Vă mulţumesc şi îmi aşez gândul cel bun peste speranţele dumneavoastră! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • A mai buifat şi el ceva in cv….. Aşa să-i ajute Dumnezeu, cum a ajutat el pe cei mai mulţi dintre romaşcani !

  • DLLEO PARDU plin de imunitate pohta ce-a pohtit – gargara cu tot felul de cuvinte din limba de lemn neo care va sa zica liberala pe dracu – limba muhaelelor cotarselilor si vorbelor de claca ce aiurit-au omul de bun simt. Echipa pdlista liberala mediocra parvenita narcisista hoață

  • vasile 4 ani

    Romascanii au ales,
    Primar. Romascanii au ales o lista! Dv. ati ales gresit!