Laurenţiu Dan Leoreanu nu mai este preşedintele PDL Roman

Dimensiune text

Primarul Romanului rămâne simplu membru al PDL. Miercuri, şi Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, a demisionat din toate funcţiile deţinute în PDL Neamţ.

Joi după-amiază, Laurenţiu Dan Leoreanu s-a întâlnit cu reprezentanţii organizaţiei PDL Roman, cărora le-a comunicat că a demisionat din toate funcţiile din partid şi că a rămas simplu membru al PDL. „Am demisionat din funcţia de preşedinte, dar rămân membru de partid. Aşa este mai bine, să nu încurc lucrurile. Voi fi activ în cadrul Fundaţiei Mişcarea Populară şi echipa mea mă va urma, deoarece noi suntem foarte uniţi. Le cer romaşcanilor să aibă în continuare încredere în mine, fiindcă eu am schimbat doar «maşina», drumul pe care merg este acelaşi, rămân adeptul ideilor de centru-dreapta. Evenimentele din ultimele zile m-au determinat să iau această decizie, întrucât Mişcarea Populară a avut atitudine faţă de situaţii care îi afectează pe români, aşa cum este scumpirea energiei. Am ales să merg de partea celor care îi sprijină şi îi ajută pe români”, a declarat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Demisia lui Laurenţiu Dan Leoreanu din toate funcţiile deţinute în partid a fost confirmată de unul din vicepreşedinţii PDL Roman. „Ne-am întâlnit cu dumnealui şi ne-a spus că a demisionat. Se va implica în activităţile Fundaţiei Mişcarea Populară. La PDL Roman va fi numit un preşedinte interimar, această numire se va face zilele urmtoare”, a afirmat Petrică Căpraru, vicepreşedinte al PDL Roman. Acesta a precizat că va urma exemplul lui Laurenţiu Dan Leoreanu şi se va înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară. „Nu contează partidul, contează echipa şi contează ca oraşului să îi meargă bine”, a mai zis Petrică Căpraru.

Membrii PDL Neamţ devin din ce în ce mai puţin, iar cei care au ţinut frâiele filialei au decis să sprijine alte organizaţii. În ultimele luni, Laurenţiu Dulamă – preşedintele PDL Piatra Neamţ, Adrian Carabăţ – secretarul general al PDL Neamţ şi cei doi parlamentari ai PDL – Mihaela Stoica şi Elena Udrea – au demisionat din partid şi au plecat către Partidul Mişcarea Populară (PMP). Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman, şi Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, iar miercuri, Gheorghe Ștefan a demisionat din toate funcţiile deţinute în PDL Neamţ şi a rămas simplu membru, pentru a nu pierde mandatul de primar.COMENTARII

WORDPRESS: 12
 • Votant sef 6 ani

  Practic, in Neamt PDL a ramas doar cu numele…iar vamesul Bleaga va mai pierde cateva judete precum Clujul si Aradul…si astfel PMP creste in sondaje si pana pe 25 mai va fi in apropierea PNL ! Bravo d-le Leoreanu, ai facut o demonstratie de demnitate si vei constitui un exemplu si pentru alti primari si consilieri !!! Succes !

 • Sandu E. 6 ani

  Era de asteptat ca dl Leoreanu sa faca acest pas. A spus mereu ca ramane alaturi de proiectul Presedinteleui ca si toti ceilalti primari PDL care au renuntat la functii pentru a intra in Fundatie deocamdata. Raman simplii memebri deoarece cetatenii i-au votat pentru merite si ar fi pacat sa lase totul balta. Oricum PDL n-ar mai castiga primariile daca s-ar face alegeri anticipate. Un interimar n-ar ajuta cu nimic. Asa ca, PDL este din ce in ce mai imputinat din cauza lui Blaga care a distrus partidul.

 • victimă pdl 6 ani

  A.M.R. 40 săptămâni!

 • Tanasa 6 ani

  A ramane cramponat numai de anumite persoane,este apanajul celor obsedati carora le functioneaza un singur circuit in creier,a celor care pariaza totul pe o singura idee ori pe un singur proiect.
  In politica „absolutul” nu are ce cauta,politicul este un tritoriu al relativitatii,al compromisurilor si alternativelor programatice.

 • iva 6 ani

  Doamna Teo Rusu,
  Cand va mai aflati in preajma gloriosului nostru edil,n-ar strica sa-l intrebati daca mai stie toate partidele prin care a trecut.Am intelege si noi cum este cu oamenii consecventi in politica sau cum este cu noul partid „in blugi”,partidul oamenilor noi ,nepatati!

 • iva 6 ani

  M-am linistit!EBA va avea un nou mandat de europarlamentar prin prostirea nemtenilor,cu ajutorul masiv de la primarii din P.Neamt si Roman!

 • Ion 6 ani

  Cine iubeste si lasa
  Dumnezeu sa-i dea pedeapsa,
  Sa adune cu risipa,
  Dintr-un spirit de echipa
  Numai voturi pentru EBA
  Cu promisiuni de „hleba”.
  Vajaitul vantului
  Pulberea pamantului.

 • costica 6 ani

  ha ha ha….. cine zicea ca PRIMARU NU I TRASEIST

 • Ion 6 ani

  Domnule votant si sef,
  Eu constat un lucru trist:
  Dupa vorba,scris si chef
  Esti udrist si pemperist.
  Si inscris,asa, la turma,
  Pe o lista la „diversi”
  Ca sa capeti pe la urma
  Ce-a ramas de la pampersi.

 • mariaionut 6 ani

  Stiti carei marea prostie cu clasa politica in Romania? Ne mutam <> Nui place ceva la un partid se duce la altul.pentruca nu mai au ce sa fure,si romanul nostru voteaza pentru un trai decent,sperand ca o sa fie mai bine,Domnii acestia isi schimba denumirea partidului ca sa-l pacaleasca pe saracu roman ,vazand ca nu mai are cu ce ademenii
  Iar IN privinta Domnului Primar no COment a facut pentru Roman,dar a promis ca nu se va schimba niciodata ca OM
  S-a inselat e anesteziat complet, de Doamna Udrea,si ceilanti Mincinosi
  Oare cand o sa avem o ROMANIE LIBERA SI DEMOCRATA
  ROMANI TREZITI_VA, Pentru copiii nostrii macar

  • Un contribuabil 6 ani

   Le flutură Băsescu DOSARELE pe sub nas. Asta îi anesteziază!