Lansare de carte, duminică, la Gherăești, a autoarei Cristina Gherghel: „14 nuanțe de roșu: Amintiri din copilăria comunistă”

Lansare de carte, duminică, la Gherăești, a autoarei Cristina Gherghel: „14 nuanțe de roșu: Amintiri din copilăria comunistă”

Dimensiune text

 

 

Duminică, 7 aprilie, la Gherăești va avea loc evenimentul de lansare a celui mai nou roman al unei fiice a satului, Cristina Gherghel. Evenimentul de lansare a cărții, intitulată „14 nuanțe de roșu: Amintiri din copilăria comunistă”, apărută în acest an la Editura Sapientia, va avea loc la ora 12.15, în curtea Bisericii „Trupul și Sângele Domnului”, iar la eveniment sunt invitați „toți cei interesați de întâmplări adevărate din Epoca de Aur”.

„Cartea scrisă sub formă de roman, pe alocuri șăgalnic, are o mare valoare culturală. Orice român ar trebui să o aibă în bibliotecă. Limbajul simplu, fără vulgarități, obscenități și trivialități face ca cele 500 de pagini pline de întâmplări adevărate să fie o lectură potrivită pentru orice om din generațiile de ieri, de azi și de mâine, indiferent de educația și profesia lor. «14 nuanțe de roșu» este dedicată părinților mei, în special tatălui meu care a trecut la cele veșnice anul trecut, pe 10 aprilie. Pentru că mama – care împlinește 84 de ani în mai – a rămas singură și nu se mai poate îngriji singură, m-am întors în România ca să am grijă de ea. Nu renunț la cariera de scriitor, e doar în pauză până când reușesc să mă stabilesc în țară”, mărturisește Cristina Gherghel.

Povestea autoarei a făcut obiectul reportajului cu titlul „A plecat din Gherăești în urmă cu 20 de ani, visează să ajungă autor recunoscut în Anglia”, publicat în Ziarul de Roman în luna iunie a anului trecut (care poate fi accesat la acest link). De atunci, spune Cristina Gherghel, a reușit să publice zece cărți de rețete culinare, un roman de dragoste intitulat „ADA”, trei cărți de auto-ajutor în limba română și una în limba engleză.

Cartea „14 nuanțe de roșu: Amintiri din copilăria comunistă” va putea fi cumpărată direct la lansare, iar imediat după va putea fi găsită pe site-ul editurii Sapientia și în librăriile catolice din țară. De asemenea, va putea fi comandată la cerere la orice librărie din țară.

„«14 nuanțe de roșu» este cartea mea de suflet și am sperat să fie opera prin care să fiu remarcată și luată în serios ca autoare, mai întâi în țară, apoi peste hotare. Aș dori să menționați faptul că, la fel ca și în cazul romanului «ADA», câștigurile nete din vânzări vor fi donate campaniei umanitare #ajutorpentrumirabela – Mirabela Tataru este o tânără mamă din Roman care luptă împotriva unei forme foarte agresive de cancer la creier”, mai spune Cristina Gherghel, pe care o puteți găsi în mediul virtual la următoarele coordonate:

https://14nuantederosu.blogspot.com/2019/04/esti-invitat-la-lansare-7-aprilie.html
https://frumusetesisuflet.blogspot.com/2019/04/citeste-14-nuante-de-rosu-pentru.html
https://www.facebook.com/events/328158341176141/
https://www.facebook.com/autorcristinag/.

Linkul direct al Bisericii din Gherăești care poate fi accesat pentru a lua parte online la lansare: http://media.ercis.ro/gheraesti.html.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0