Prima paginăCulturalTimp liber

La teatru

Dimensiune text

Invitație la teatru, în acest week-end

 

Teatrul „George Bacovia”, din Bacău, prezintă duminică, 13 mai, de la ora 19.00, spectacolul cu piesa „Napoleon era fată”, adaptare după o farsă americană.
Din distribuție fac parte Nina Ionescu, Cristian Todică, Alina Simionescu, Bogdan Buzdugan, Firuța Apetrei, Anca Bucșă, Ștefan Alexiu și Ștefan Ionescu. Regia artistică este semnată de Andrei MIhalache, iar scenografia de Cristina Ciobanu.

Acțiunea se desfășoară în jurul soților Ketty și William. William își părăsește consoarta, după ce aceasta a fost surprinsă de paparazii că a „dejunat” cu un bărbat misterios, nimeni altul decît Jimmy, prietenul lor de familie. Hotărîtă să-l aducă înapoi, Ketty, ajutată de Maggie și Jimmy, îl cheamă pe William înapoi, mințindu-l că va fi tată. Luați prin surprindere de venirea inopinată a proaspătului tătic, cei trei se chinuie să facă rost de un băiat, pe care să i-l prezinte lui William drept fiu. În cele din urmă, reușesc să-i aducă un băiat și două fete, prezentîndu-i pe toți ca băieți. În cele din urmă, farsa e demascată de directoarea creșei de unde ar fi trebuit înfiat băiatul, iar Ketty și Jimmy îi mărturisesc adevărul despre prînzul luat împreună în oraș. Însă, pentru ca adevărul să domnească, cei trei farsori îi mai fac o mărturisire…

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0