La Roman, toate dosarele pentru ocuparea funcțiilor de director au fost acceptate

La Roman, toate dosarele pentru ocuparea funcțiilor de director au fost acceptate

„Competiția iubirii, la Roman” și-a desemnat câștigătorii
Spitalul Roman angajează doi asistenți pentru secția Medicină internă
Pregătiri pentru redeschiderea ștrandului

 

profesori-cancelarie-catalog1Dintre cele 23 de dosare respinse inițial de comisia de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ din Neamț, după intervenția Ministerului Educației – care a reparat disfuncționalitățile aplicării online a depunerii dosarelor – au mai rămas respinse doar nouă candidaturi, niciuna care să vizeze Romanul.

Astfel, conform informării Inspectoratului Școlar, profesorul Judit Găină a fost admisă la concursul pentru postul de director adjunct la Liceul cu Program Sportiv Roman și pentru postul de director la Școala „Alexandru Ioan Cuza”. La fel s-a întâmplat și în cazul Magdalenei Gheorghiță, fost director al Clubului Copiilor, al cărei dosar a fost admis pentru înscrierea la concursul postul de director pentru Liceul Tehnologic „Vasile Sav”.

Candidații declarați admiși vor participa la proba scrisă a concursului, care va dura două ore și va avea loc miercuri, pe 12 octombrie, la Colegiu Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț. Probele de interviu și evaluare a CV-ului se vor desfășura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2016, în locațiile stabilite de inspectoratul școlar. Pe 18 noiembrie se vor ști rezultatele, între 21 și 23 noiembrie se vor putea depune contestațiile, rezultatele lor urmând a fi publicate până pe 9 decembrie. Pe 16 decembrie va avea loc validarea în consiliul de administrație al inspectoratului școlar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la Minister.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!