La Roman, Săbăoani și Gherăești, directori de școli reconfirmați pe funcții

La Roman, Săbăoani și Gherăești, directori de școli reconfirmați pe funcții

 

Pentru miercuri, 26 octombrie, 20 de candidați înscriși la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct de unități școlare din Neamț s-au prezentat la proba orală. Pentru zona Romanului nu au fost mari emoții. O surpriză poate apărea joi, când vor susține oferta managerială doi profesori interesați de singura funcție de director de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”.

tanovici-mihaela-01Mihaela Tanovici, înscrisă pentru funcția de director al Colegiului Național „Roman-Vodă”, a trecut examenul, obținând un punctaj total de 136,250 de puncte: 41,250 la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și nota maximă pentru prezentarea proiectului managerial. Probleme nu au fost nici pentru cei interesați de funcțiile de director adjunct. Cătălin Macovei a obținut 125,375 de puncte (cea mai mare notă fiind pentru prezentarea ofertei manageriale – 46 de puncte), iar Cristina Radu a obținut 138 de puncte (la oferta managerială primind 48 de puncte). Tot miercuri, la Inspectoratul Școlar s-a susținut proba orală pentru Mihaela Cristina Rusu, candidat la funcția de director al Școlii „Mihai Eminescu” din Roman. Aceasta a primit 123,500 de puncte (37,50 la proba scrisă, 40 de puncte la evaluarea CV-ului și 46 de puncte pentru oferta managerială).

Emoții nu au fost nici în ceea ce privește candidatul pentru funcția de director al Școlii Gherăești, acolo unde Laura Bârgăoanu a fost reconfirmată pe funcție, cu un punctaj total de 138,375 de puncte, cea mai mare notă – 49,00 – fiind obținută pentru prezentarea ofertei manageriale.

Tot miercuri, la ISJ, s-a susținut proba scrisă și pentru candidații interesați să conducă Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani. Candidații înscriși pentru funcțiile de director și director adjunct au obținut maximul de punctaj la prezentarea ofertei manageriale. Liliana Gligor a obținut 135,625 de puncte pentru candidatura sa la funcția de director, iar pentru funcțiile de director adjunct – Fabian Șipoteanu a obținut un punctaj final de 134,375 de puncte, în timp ce Ioana Ciobanu a obținut un punctaj final de 133,125 de puncte.

Joi, pe 27 octombrie, sunt așteptați să susțină proba orală candidații pentru conducerea Colegiului Tehnic „Petru Poni”, unde Gabriela Dascălu și Dana Păiuș concurează pentru funcția de director, iar Mihaela Pîslaru – pentru funcția de director adjunct.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0