Prima paginăSport

La mulți ani, Marinela Gherman!

Dimensiune text

Marinela Gherman 2903Joi, 28 martie, Marinela Gherman (foto), mureșeancă de origine, și-a serbat ziua de naștere , alături de colegele de la HCM Roman.

 

 

„Mintea are exact aceeași putere ca și mîinile, nu îndeajuns cît să cuprindă lumea, dar deajuns cît să o schimbe…” este citatul preferat, din Colin Wilson, al Marinelei Gherman, componentă a lotului de handbal al HCM Roman și care joi, 28 martie, și-a serbat ziua de naștere pe terenul de joc, alături de colege, în meciul amical al echipei sale, de la Bacău.

Mureșeancă de origine, cu rezultate în handbalul de performanță realizate când juca la Universitatea Cluj, clasarea pe locul al treilea în liga națională, finalistă în Challenge Cup, sfertfinalistă în Cupa Cupelor, medalie de bronz la Campionatul Mondial Universitar, Ana Marinela Gherman s-a transferat la HCM în 2008, integrîndu-se imediat în noua sa familie sportivă. De atunci, ea este o jucătoară de bază în echipa romașcană, evoluînd pe posturile de centru sau inter, titulară obișnuită, indiferent de plecările sau venirile în lot. A absolvit două instituții de învățămînt superior, Facultatea de Educație Fizică și Sport Cluj (2007) și Facultatea de Administrație și Afaceri din Cluj (2010).

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • NICOLETA 8 ani

    La multi ani si multa sanatate Mari!!!!!!!