La buletine, toate rezervările online sunt ocupate până pe 11 august

La buletine, toate rezervările online sunt ocupate până pe 11 august

Dimensiune text

 

buletine 03Așa cum era de așteptat, în această perioadă, când acasă se întorc cei care muncesc în străinătate, numărul solicitărilor pentru înnoirea actelor la Direcția de Evidență Informatizată a Persoanei a crescut semnificativ. Dacă, în urmă cu două săptămâni, se mai găseau intervale orare nebifate pentru programarea online, acum rezervarea e un lux.

Cel puțin pentru această săptămână, toate rezervările online sunt ocupate. Pentru săptămâna viitoare, abia joi, 11 august, mai erau marți, 2 august, câteva intervale libere pentru programare și mult mai puține programări erau pentru vineri, 12 august.

Reamintim faptul că, prin rezervarea unui interval orar, beneficiarul nu mai trebuie să stea la rând, fiind preluat de un alt ghișeu special creat pentru programările online. Inaugurat la începutul acestui an, sistemul și-a dovedit eficiența, fiind ușor de utilizat și foarte bun pentru cei care nu vor să stea la coadă.

Reamintim faptul că programările online se pot face accesând următoarea adresă: http://primariaroman.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-identitate.html .

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0