Prima paginăActualitateRoman

L-AU PĂCĂLIT CU BIJUTERII CONTRAFĂCUTE

L-AU PĂCĂLIT CU BIJUTERII CONTRAFĂCUTE

Dimensiune text

 

bijuUn bătrân a căzut victima a doi infractori care i-au prezentat două bijuterii ca fiind din aur, dar care, în fapt, nu aveau nicio valoare. Poliţiştii încearcă acum să-i găsească pe infractori şi fac apel la cetăţeni să nu dea curs solicitărilor sau ofertelor provenite de la persoane necunoscute sau persoane care îşi declină o anumită calitate.

Sâmbătă, 26 martie, romaşcanul de 80 de ani a mers la Poliţie, unde a povestit că a fost înşelat de două persoane necunoscute, de la care a cumpărat două bijuterii din material galben, ce i s-au prezentat ca fiind din aur, achitând pentru acestea suma de 1.400 lei.

Oamenii legii spun că, la începutul săptămânii trecute, pe când romaşcanul înşelat se afla pe o bancă din faţa blocului, bătrânul fost abordat de către două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care i-au oferit spre vânzare două bijuterii din material de culoare galbenă, spunându-i ca sunt din aur. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi în vederea identificării autorilor.

Pentru a nu deveni victima infracţiunii de înşelăciune, poliţiştii vă recomandă să nu daţi curs solicitărilor sau ofertelor provenite de la persoane necunoscute sau persoane care îşi declină o anumită calitate. De asemenea, dacă aceste persoane vă propun să vă folosească bijuteriile sau banii din diferite motive sau să vă vândă bijuterii, nu fiţi naivi, refuzaţi ofertele pentru a nu deveni victima unor escrocherii!

În cazul în care sunteţi acostaţi de astfel de persoane, anunţaţi în cel mai scurt timp Poliţia prin 112, pentru depistarea, identificarea şi verificarea acestora.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0