„Jurassic”, un spectacol de teatru-film, prezentat la Roman de Teatrul Tineretului

„Jurassic”, un spectacol de teatru-film, prezentat la Roman de Teatrul Tineretului

 

 

Teatrul Tineretului din Piatra Neamț revine la Roman, unde va prezenta joi, 4 aprilie, în sala de festivități „Manolescu Strunga” a Primăriei Roman, de la ora 12.30, spectacolul „Jurassic”, o reprezentație adresată în principal celor mai mici dintre spectatori.

Conform organizatorilor, „Jurassic” este un spectacol de teatru-film, o poveste despre prietenie și extraordinarele surprize pe care ți le oferă o călătorie, în care personajele sunt doi pinguini, patru dinozauri, un pui de tigru și un cercetător ciudat.

„Jurassic împlinește o fantezie a micilor și, de ce nu, a marilor spectatori! Spectacolul recreează, prin intermediul decorurilor bogate în detalii și a păpușilor dinamice, fantastica lume a dinozaurilor. Dr. Evil, un doctor puțin scrântit, vrea să câștige toate premiile Nobel cu noua sa creație, Mașina Timpului. El trimite astfel înapoi în Era Glaciară, un pinguin răpit de la Sanctuarul pentru Pinguini Orfani. Mașina dă eroare și Pingu, protagonistul nostru, se trezește în Jurassic. Aici el se întâlnește cu Rexi, o fetiță Tyranosaur, alături de care trece prin numeroase peripeții pentru a ajunge în Ținutul Înghețat. Alături de ei, călătorim și noi în lumea frumoasă a copilăriei, a micilor aventuri pline de emoții – frică, tristețe, bucurie – prin care, în final, se leagă prietenii… cât o Eră întreagă“, spune regizoarea Ana Crăciun-Lambru.

Biletele se pot achiziționa de la camera 64 din cadrul Primăriei Roman (etajul II, intrarea dinspre Tosca), între orele 08.00 și 16.00. Preț bilete: 24 lei adulți; 50% reducere studenți și pensionari; 75% reducere elevi.

Teatrul Tineretului Piatra Neamț

„Jurassic”
De George Cocoș

Un spectacol de teatru – film de Ana Crăciun-Lambru
Păpuși: Alexandru Razvan Chendrean și Ana Crăciun-Lambru
Butaforie decor: Cristian Petrescu
Cu: Corina Grigoraș, Mircea Postelnicu, Cătălina Bălălău, Valentin Florea

Elevi asistenți: Miruna Moaleș, asistent regie // Petruța Pavăl, asistent dramaturgie // Cristina Atomei, asistent scenografie // Flavia Apetrei, asistent lumini // Elisabetta Iacob, asistent sunet // Corina Zaharia, asistent producție // Ana-Carina Gheorghiu-Roban, asistent regie tehnică // Petruța Pavăl, asistent promovare

Spectacol realizat în cadrul MIC-RO Laborator de Creație Teatrală co-finațat de AFCN

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0