Prima paginăSport

Jucătorii de la SCM Petrotub aleargă prin oraș

Dimensiune text

Reveniți din cantonamentul de la Tîrgu Neamț, fotbaliștii de la SCM Petrotub Roman au găsit și acasă efectele unei ierni grele, ger, viscol și multă zăpadă.

 

 

Ei au reluat antrenamentele marți, cu o ședință de pregătire efectuată nu tocmai așa cum și-au dorit. „Întrucît este nevoie și de oxigenarea organismului, sînt necesare și antrenamente în aer liber, cînd vremea o permite. Deoarece condițiile meteorologice nu sînt chiar îngăduitoare, ne-am rezumat la o ședință de alergare, dar nu pe stadion, unde zăpada are o grosime mai mare de jumătate de metru, ci pe un traseu prin oraș, în apropierea arenei sportive, pe unde am găsit căi desfundate. Astea sînt condițiile și trebuie să ne adaptăm la ele. Oricum, dacă nu se poate afară, facem pregătire la sala de sport de la Școala 9„, a declarat antrenorul secund Iosif Susanu.

Efectele vremii nefavorabile se vor face simțite în continuare, lucru valabil pentru majoritatea echipelor de fotbal din țară.
În ce privește SCM Petrotub, aceasta are în program disputarea unui joc de verificare vineri, 10 februarie, în companie echipei de Liga a II-a FCM Bacău. Din start, este exclusă posibilitatea disputării partidei pe stadionul Moldova, din motivele înainte menționate. Mai mult, FCM Bacău urma să dispute miercuri, 8 februarie, un amical la Iași, cu CSMS, fostă Politehnica. Jocul a fost amînat pentru joi, 9 februarie, pentru a lăsa timp ieșenilor să degajeze zăpada de pe terenul sintetic din complexul „Emil Alexandrescu”. Această situație lasă sub semnul întrebării disputarea jocului dintre SCM Petrotub și FCM Bacău.
Joi vom lua din nou legătura cu ei, să vedem dacă mai pot juca și cu noi. Dacă acest lucru va fi posibil, meciul va avea loc pe terenul sintetic de la Piatra Neamț, dacă tot s-a deschis circulația pe drumul dintre Roman și Piatra. Rămîne să mai fie de acord și echipa băcăuană. În altă ordine de idei, dacă vremea o va ține tot așa, este posibil să se amîne începerea returului Ligii I, ceea ce ar însemna că s-ar amîna și la eșaloanele inferioare, astfel că ne-ar mai lăsa loc pentru alte amicale pe care vrem să le susținem„, a completat Susanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0