Joi, o nouă întrerupere a furnizării apei în Roman

Joi, o nouă întrerupere a furnizării apei în Roman

Dimensiune text

 

 

ApaServ a anunțat miercuri că, din cauza executării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile în tot municipiul Roman, va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge la oprire totală, joi, 10 ianuarie, între orele 08:30 – 15:00. Reprezentanții municipalității au precizat că, din cauza unei avarii apărute pe Artera Roman Vest, pe parcursul intervenției la rețeaua de distribuție a apei potabile, traficul rutier va fi restricționat pe o singură bandă.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care ii asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa http://www.apaserv.eu”, informează ApaServ.

Din cauza unor avarii, ApaServ a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în Roman în fiecare zi din această săptămână.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0