Jocuri amicale ale HCM Roman, la Sala Sporturilor

Dimensiune text

Perioada de întrerupere a campionatului Ligii Naţionale de handbal, feminin, se apropie de sfârşit.

Naţionala participă la Campionatul Mondial din Serbia unde, în grupă, a câştigat două meciuri, cu Tunisia şi Australia, apoi a pierdut, 23-26, cu Germania. Liga Naţională se va relua în 4 ianuarie, cu trei meciuri restanţă din etapa a noua, antepenultima a turului. Atunci, HCM Roman va juca pe teren propriu cu HC Zalău.

Deocamdată, vineri, la ora 17, HCM Roman va susţine un meci de verificare cu CSM Slobozia, echipă din liga secundă cu care formaţia romaşcană a susţinut jocuri de verificare şi înainte de începerea actualei ediţii de campionat. A doua zi, de la ora 11, cele două echipe se vor întâlni iar, tot la Sala Sporturilor din Roman.

Urmează, pentru echipa antrenată de Florentin Pera – aflat în Serbia la Campionatul Mondial ca secund al lui Gheorghe Tadici – şi Viorel Lazăr (antrenor secund la HCM Roman), un turneu la Brăila, la care vor mai participa echipa locală, Dunărea, respectiv CSM Ploieşti şi CSM Slobozia. „Vom reveni acasă pentru alte câteva zile de pregătire, iar în 28 şi 29 decembrie avem programate două meciuri de verificare, pe teren propriu”, a spus Viorel Lazăr.


COMENTARII

WORDPRESS: 0