Jandarmii sunt pe Facebook

Dimensiune text

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a lansat pagina de Facebook a instituţiei, pentru a fi în contact permanent cu cetăţenii, dar şi pentru o informare promptă şi eficientă cu privire la activitatea desfăşurată de jandarmii nemţeni.

jandarmi„Vă invităm să ne semnalaţi eventualele probleme cu care vă confruntaţi în ceea ce priveşte siguranţa cetăţeanului şi vă asigurăm, totodată, de receptivitate la toate problemele semnalate. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ nu îşi propune ca prin această pagină să creeze o oportunitate persoanelor sau grupurilor de persoane care, din diferite motive, doresc să aducă atingere acestei categorii profesionale sau altor persoane.

Informăm utilizatorii Facebook că în pagina Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ nu sunt acceptate postările cu caracter obscen, folosirea unui limbaj cu caracter, jignitor, rasist, cu orientare sexuală, de ameninţare, indecent, ofensator, care prezintă sau promovează atacul la persoană, instigarea la violenţă de orice fel sau la încălcarea legilor în vigoare. Orice postare care are un caracter vădit îndreptat împotriva instituţiei sau a personalului care o încadrează trebuie să fie justificată şi bine întemeiată pentru a primi un răspuns. În caz contrar, administratorul paginii de Facebook îşi rezervă dreptul de a şterge postarea, fără a formula un răspuns”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Neamţ.COMENTARII

WORDPRESS: 0