Jandarmii și polițiștii au primit colindători

Jandarmii și polițiștii au primit colindători

Dimensiune text

 

Joi, 22 decembrie, colindătorii au trecut pragul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și au colindat jandarmii înaintea sărbătorilor de iarnă. Printre copiii prezenți la această activitate s-a numărat și Larisa Elena Timofte, fata unui jandarm nemțean care este mândru de talentul copilului său. Aceasta are 15 ani, este elevă a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din Piatra Neamț și cântă de mai bine de trei ani în cadrul Centrului de Cultură și Arte ,,Carmen Saeculare”. În cursul acestui an a participat la concursul ,,Românii au talent”, dar și la alte festivaluri și concursuri naționale.

„Larisa s-a arătat încântată de o viitoare carieră în Ministerul Afacerilor Interne iar dacă va reuși poate va fi chiar colega tatălui ei. Colindătorii le-au transmis jandarmilor gânduri de bine, sănătate, prosperitate și sărbători liniștite iar oamenii legii le-au dăruit dulciuri, fructe, bani și i-au invitat, încă de pe acum, să îi colinde și la anul. La sfârșitul activității, maiorul Radu-Vasile Olariu, le-a mulțumit tuturor jandarmilor pentru întreaga activitate desfășurată în acest an și le-a transmis un mesaj colegial de sănătate, împliniri și sărbători fericite”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Neamț.

Vineri, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a primit colindători, ce au vestit Nașterea Domnului și i-au încântat pe polițiști cu tradițiile strămoșești. Cele patru grupuri de colindători au reprezentat Ansamblul Floricică de la Munte din cadrul Centrului pentru Cultură de Arte Carmen Saeculare, Ansamblul Toporașul din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț, Ansamblul Codrii Neamțului și Ansamblul Folcloric al Asociației Eu cred, coordonat de agentul șef principal Mihai Coșerariu. „Ni s-a alăturat Moș Crăciun, care a împărțit colindătorilor, dar și copiilor prezenți daruri din tolba sa. Evenimentul a putut fi organizat cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual, Corpului Național al Polițiștilor, IPA și Asociației Dinamo Piatra Neamț”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

colindatori-jadarmerie-2

colindatori-jadarmerie-1

colindatori-jadarmerie-3

colindatori-jadarmerie-4

(Exemplu) Nr

(Exemplu) Nr

 COMENTARII

WORDPRESS: 0