Prima paginăActualitateNeamt

Jandarmi avansați în grad pentru merite deosebite

Dimensiune text

Jandarmii din tot județul au sărbătorit, vineri, 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Evenimentul s-a desfășurat la Prefectura Neamț, în prezenţa prefectului Vlad Angheluță, a subprefectului Gheorghe Neculae, a vicepreședintelui Consiliului Județean Neamț, Dan Manoliu, a președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică, Adrian Bourceanu, a inspectorilor-șefi din cadrul inspectoratului de Poliție și din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și a altor oficialități.

jandarmi 2

“ Mă bucur să fiu  alături de dumneavoastră la împlinirea a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.  Am fost alături atât în momente dificile cât și în zile de sărbătoare, și vă mulțumesc pentru modul în care ați colaborat cu instituția noastră și cu ceilalți parteneri. Reamintesc aici cele două runde de alegeri din anul 2014, pe care am reușit să le gestionăm fără probleme, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție, pe fondul unei foarte bune comunicări și colaborări. Sunteți o forță model care dă putere oricărui program de guvernare. Doresc să vă felicit pentru modul exemplar în care vă îndepliniți atribuțiile în slujba cetățeanului și a comunității și vă asigur că voi fi alături de dumneavoastră în eforturile pentru menținerea climatului de ordine publică” a declarat Vlad Angheluță, prefectul județului Neamț.

Jandarmii care s-au evidențiat prin activitatea depusă au fost răsplătiți de conducerea Inspectoratului. Astfel, 29 de jandarmi au primit mulțumiri, 35 au primit felicitări și în 18 cazuri cadrele au fost citate prin ordin de zi pe unitate. Au fost înaintați de la gradul de maior, la gradul de locotenent colonel, înainte de termen, ofițerii Butnaru Cezar și Pascalu Marius Dumitrel. Avansați înainte dee termen au  fost și plutonierii adjuncți Valentin-Cătălin Burlacu, Ciprian Ciobanu, Constantin-Florin Curcă, Florin-Alexandru Husariu și Marius-Florin Negruș.

Plutonierul Marin Gabriel Hodorogea a primit distincția de serviciu pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate și a fost numit jandarmul anului 2014.

COMENTARII

WORDPRESS: 0