Iulian Iancu, un nou mandat în fruntea filialei din România a Consiliului Mondial al Energiei

Dimensiune text

Romașcanul Iulian Iancu (foto), deputat de Bacău, președinte al Comisiei de Servicii și Industrii din cadrul Camerei Deputaților, a primit un nou mandat în fruntea filialei din România a Consiliului Mondial al Energiei. Mandatul lui Iulian Iancu se va prelungi, astfel, cu trei ani. Deputatul a fost reales în funcție cu unanimitate de voturi, cu votul a 387 de participanți.

 

 

Consiliul Mondial al Energiei (CME) este principala organizație mondială în domeniul energiei, fondată în 1923, a cărei misiune este promovarea furnizării și utilizării durabile a energiei pentru binele tuturor și care are afiliate Comitete Membre autonome în aproape 93 de țări din lumea întreagă. Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) este membru fondator al CME și partener strategic pentru dezvoltarea energetică durabilă a României si utilizarea surselor de energie de toate formele. Cea mai notabilă performanță a lui Iulian Iancu în fruntea CNR-CME este recunoașterea României drept Platformă regională pentru domeniul energetic, a doua de acest gen din lume după cea din Houston,Texas.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • domnule iancu esiti public si lamurit populatia ce anseamna;-enerrgie activa,rezervare.,acciza necomerciala, contributie cogenerare,certificate verzi.-toate acestea insumand pe factura mea-235,23 lei din care aproape 90-lei reprezinta alceva decat energia activa. cu alte cuvinte un jaf nesimtit si nejustificat ,furt la dremul mare dar legiferat.-prosti mai suntem am ajuns batjocora tuturor jefuitorilor de tara,rusine pentru aceasta natie atat de batjocorita de o gasca de nelegiuiti.