Iubitorii de curățenie au fost premiați

Romașcanii care iubesc curățenia au fost premiați, luni, de primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

 

 

La concursul lansat, în luna aprilie, de Primăria municipiului Roman, „Curățenia de primăvară începe cu noi, pentru noi!”, s-au înscris 17 concurenți. Aceștia au fost împărțiti pe trei categorii: unități de învățământ, asociații de proprietari și persoane fizice și ONG-uri, iar la fiecare categorie s-a făcut un clasament.

La categoria „unități de învățământ”, școlile „Alexandru Ioan Cuza” și „Mihai Eminescu” au primit diplome de participare, Colegiul Tehnic „Danubiana” și Școala „Vasile Alecsandri” au primit mențiuni, pe a treia treaptă a podiumului a urcat Grădinița cu Program Prelungit nr.1, iar pe a doua treaptă grădinița Școlii „Carol I”. Primul loc a fost adjudecat de Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

La categoria „asociații de proprietari”, asociațiile de proprietari nr. 30, nr. 44 și nr. 27 au primit diplome de participare, Asociația nr. 51 a luat premiul al treilea, iar Asociația nr. 5 s-a clasat pe locul al doilea. Cei mai buni la această categorie au fost membrii Asociației de proprietari nr. 12.

La categoria „persoane fizice și ONG-uri”, mențiunea a mers la Rică Toma, premiul al treilea la Elena Juncu, iar premiul al doilea la Asociația „Mușatinii”. Premiul întâi a fost câștigat de Constantin Panaitescu.

Fondul total de premiere a fost de 2.000 de lei, acesta fiind împărțit între concurenții care au luat premiile I, II, III și mențiuni.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0