Prima paginăNeamt

Ioan Chelaru, senator cu 45.000 de voturi

Dimensiune text

Este scorul cel mai bun obținut de un candidat USL în Neamț. Senatorul Chelaru împarte succesul cu primarii, consilierii locali și colegii Ioan Munteanu, Dorin Ursărescu și Liviu Brătescu.  

 

 

Victoria clară a USL în Neamț se aliniază rezultatelor naționale. Cu peste 45.000 de voturi, respectiv 65% din preferințele alegătorilor din Colegiul 2, senatorul Ioan Chelaru este cel mai bine cotat dintre candidații USL din Neamț. „Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, cum și celor care poate nu au fost alături de mine. Mă bucur să pot spune că, în sfârșit, la noi, la Roman, s-a votat împreună cu toată țara. A fost o campanie grea, deoarece am avut de luptat și cu mentalitatea că guvernarea portocalie locală este de neînvins. Datorez scorul deosebit oamenilor care au avut încredere în mesajul meu, colegilor mei Ioan Munteanu, Dorin Ursărescu și Liviu Brătescu. Am făcut echipă, o bună echipă și, dacă Liviu Brătescu nu a obținut peste 50% dintre voturi, cred că va merge în Parlament prin redistribuire. Trebuie să mulțumesc tuturor celor care au acordat importanța cuvenită acestei zile, mai ales că au fost condiții deosebit de grele, dar buna mobilizare și sprijinul primarilor și al consilierilor locali, indiferent de culoarea politică, au contat. Voturile obținute îmi conferă o mare răspundere, trebuie să răspund unei mari așteptări, dar sper și cred că, fără patimi politice, vom face echipă cu actuala conducere a județului și vom forma echipa județului Neamț, pentru a răspunde așteptărilor oamenilor”, a declarat senatorul Ioan Chelaru.

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • cristina 8 ani

  „Felicitari, Domnule Senator Ioan Chelaru!!!…” Sarbatori fericite… La Multi Ani!..

 • NILA 8 ani

  Cata prostime si la Roman!Ce a facut acest individ pentru oras?

 • andrei 8 ani

  4 ani de acum incolo nu o sa mai auzim de Domnul Chelaru

 • nici nu o sal mai vedeti de acum an colo

 • un cetățean 8 ani

  Sincere felicitări, domnule Chelaru !
  Un rezultat binemeritat, pentru un avocat romașcan renumit, un cetățean responsabil, loial spiritului social democrat !

 • claemi 8 ani

  Felicitari d-le Chelaru!A-ti reusit sa-i prostiti inca o data pe Romascani si poate pina iesiti la pensie de acolo,o sa faceti ceva cit de mic pentru Roman!
  HA!HA!HA!vorba lui Base…