Investigații pediatrice GRATUITE la Policlinica Arcadia Cicoarei

Investigații pediatrice GRATUITE la Policlinica Arcadia Cicoarei

Dimensiune text

 

Centrul de Pediatrie Arcadia încurajează părinții să se adreseze medicului pediatru pentru a investiga în profunzime problemele de sănătate ale celor mici.
Astfel, copiii cu vârsta până în 4 ani pot efectua la Policlinica Arcadia Cicoarei consultații și analize medicale GRATUITE* adresate tulburărilor imunității, anemiei, rahitismului și altor carențe nutriționale, pe baza unui bilet de trimitere CAS către specialitatea Pediatrie generală.

pediatrie-arcadua-02
Pachetul medical gratuit include o consultație de pediatrie, alături de un set de analize dedicat tipului specific de afecțiune.**

TULBURĂRI ALE IMUNITĂȚII
Afecțiuni vizate: infecții repetate ale căilor respiratorii, rezultate anormale ale examenelor de sânge – nediagnosticate, imunodeficiență cunoscută.

Set analize de laborator recomandat: Hemoleucogramă, Proteine totale, Electroforeza proteinelor serice, Imunoglobulina A,  Imunoglobulina E, Imunoglobulina G, Imunoglobulina M.

ANEMIE
Afecțiuni vizate:
anemia prin carența de fier, acid folic, alte anemii (intrainfecțioase, inflamații cronice).

Set analize de laborator recomandat: Hemoleucogramă, Proteina C reactivă (test cantitativ), Numărătoare reticulocite, Fier (sideremie), Feritină, Transferină, Coeficient de saturație al transferinei.

RAHITISM
Afecțiuni vizate:
rahitism evolutiv al sugarului, carența de vitamina D, carența alimentară în calciu, tulburări de metabolism al mineralelor, alte carențe nutriționale.

Set de analize de recomandat: Hemoleucogramă, Calciu ionic, Calciu total, Fosfor seric (Fosfat/PO4), Fosfataza alcalină Vitamina D (25-OH Vit. D3).

Consultația medicală inclusă în pachet și setul de analize recomandat de medicul pediatru*** se vor efectua în aceeași zi, în cadrul Policlinicii Arcadia Cicoarei.

Observații:
*Programările pentru pachetele gratuite de investigații pediatrice se realizează la numărul de Call Center – 0232 920, în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile.
**Dacă diagnosticul din biletul de trimitere de la medicul de familie nu permite efectuarea investigațiilor din ofertă, medicul Arcadia își rezervă dreptul de a recomanda alte investigații.
***Pachetele medicale gratuite pot fi efectuate cu programare la următorii medici Arcadia:
Dr. Oana Temneanu, Dr. Ana Pavel, Dr. Roxana Pușcașu, Dr. Elena Matei, Dr. Diana Fitrolakis.

Pachetele medicale gratuite din această ofertă pot fi accesate până la data de 31 martie 2017.

www.arcadiamedical.ro

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0