Învățătorul Nelu Dumbravă oferă premiul colegilor

Premiat la Gala Excelenței în Educație, Nelu Dumbravă consideră că laurii se cuvin, în egală măsură, și colegilor săi de școală.

 

 

Gala Excelenței în Educație de vineri, 17 februarie, a însemnat recunoașterea publică a meritelor și a activității la catedră și pentru învățătorul Nelu Dumbravă, de la Școala Horia.

Acesta a fost premiat în cadrul Galei pentru implicarea sa în proiecte educaționale, contribuțiile aduse procesului didactic, prin crearea și postarea softurilor educaționale pe site-urile de specialitate și, nu în ultimul rînd, pentru activitatea sa editorialistică și publicistică din ultimii ani.
Trofeul și diploma primite la Gala Excelenței în Educație reprezintă, pentru mine, o încununare a unei cariere de aproape 39 de ani de învățămînt, din care opt ani dincolo de Prut, într-un spațiu în care limba română este și acolo la ea acasă. Dincolo de munca neîntreruptă la catedră, au fost luate în calcul preocupările publicistice și editoralistice. Una din realizările mele de suflet este apariția a cinci cărți scrise în ultimii ani, pe care le-am dedicat, cu o singură excepție, copiilor. Poate că anume aceste cărți au înclinat decisiv balanța în favoarea acordării Trofeului și Diplomei de Excelență. În egală măsură, laurii se cuvin și colegilor de la Eco-Școala Horia, care au trudit și trudesc zi de zi pentru creșterea noilor generații de elevi, în spiritul educației și culturii europene„, a spus învățătorul Nelu Dumbravă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!