Întrerupere a alimentării cu gaze naturale, miercuri, pe mai multe străzi din Piatra Neamț

Întrerupere a alimentării cu gaze naturale, miercuri, pe mai multe străzi din Piatra Neamț

Dimensiune text

 

Miercuri, 19 iulie, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatori de pe 11 străzi din municipiul Piatra Neamț.

În vederea efectuării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale din Piatra Neamț, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 8.00 pentru consumatori de pe străzile: Bistriţei, Emil Costinescu, Plevnei, Teiului, Burebista, Păcii, Unirii, Rovine, Decebal, Adîncata și Pictor Grigorescu.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, precizează un comunicat al Delgaz Grid.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0