Prima paginăSocial

Întrerupere a alimentării cu apă, pe mai multe străzi din Roman

Întrerupere a alimentării cu apă, pe mai multe străzi din Roman

Dimensiune text

 

UPDATE ora 11: Apa Serv a anunțat că intervalul de remediere a avariei din Roman a fost prelungit până la ora 16, fiind afectați de lipsa apei, pe lângă consumatorii de pe străzile Matei Millo și Dimitrie Cantemir, și cei de pe strada Moldovei si Aleea Vasile Lupu.

Știre inițială, ora 9.45: Compania ApaServ a anunțat miercuri dimineață că, pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 30 ianuarie, în intervalul orar 09:40 – 14:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Roman de pe străzile Matei Millo și Dimitrie Cantemir.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanții ApaServ.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0