Intoxicate cu monoxid de carbon

Dimensiune text

Patru persoane din satul Tămăşeni au fost la un pas de a-şi pierde viaţa, sâmbătă seara, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Este vorba despre două femei, de 32 şi 42 de ani, şi două fetiţe, de doi şi trei ani. Evenimentul s-a produs în jurul orei 22.00, în baia locuinţei, în care se afla un boiler cu lemne. Fetele urmau să facă baie şi au fost lăsate singure în încăpere pentru câteva minute. Când au intrat şi cele două femei în baie, pentru a ajuta fete să se spele, au observat că acestea erau inconştiente şi că în baie era fum. La scurt timp, ceilalţi membri ai familiei, care se aflau în casă, văzând că nu mai iese nimeni din baie şi că nu se aude niciun zgomot, au intrat şi ei şi le-au găsit inconştiente pe toate cele patru persoane, după care au chemat imediat Ambulanţa. „S-au deplasat de urgenţă la faţa locului două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă de Roman, unul cu medic şi unul cu asistent. Acolo, au găsit patru persoane intoxicate cu monoxid de carbon. Au preluat imediat pacienţii şi i-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ. Victimele sunt în afara oricărui pericol, cele două fetiţe şi femeia de 42 de ani rămânând internate în spital pentru supraveghere medicală.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • nila 6 ani

    Dupa spusele ,,ziaristei”,fetele trebuiau sa fie moarte…!…si nu de fum ,ci de gaz metan!…ca nu degeaba au venit cei de la Gaz,in toiul noptii!…asa ca …dezinformare!!!