Prima paginăActualitate

Intoxicat cu fum, după un incendiu produs pe strada Anton Pann

Intoxicat cu fum, după un incendiu produs pe strada Anton Pann

Dimensiune text

 

 

Vineri dimineață, 9 noiembrie, la ora 3:06, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o garsonieră din municipiul Roman, pe strada Anton Pann.

La locul indicat, s-au deplasat trei echipaje de pompieri de la Detașamentul Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. „În garsoniera respectivă a fost descoperită o persoană de sex masculin, intoxicată cu fum, inconștientă, dar care prezenta semne vitale. Aceasta a fost transportată și predată la CPU Roman de către ambulanța SMURD. În urma incendiului au ars elemente de mobilier și îmbrăcăminte. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise, respectiv o lumânare”, informează ISU Neamț.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost adus la Centrul de Primire Urgențe în comă, fiind internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, ventilat mecanic și instabil hemodinamic, cu un prognostic rezervat.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0