Prima paginăActualitate

Intervenția promptă a polițiștilor a salvat viața unui bărbat

Intervenția promptă a polițiștilor a salvat viața unui bărbat

Dimensiune text

Duminică, 7 martie, în jurul orei 18, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani, din Horia, cu privire la faptul că vrea să se arunce în apă, acesta aflându-se pe un puntea ce face legătura între municipiul Roman şi satul Cotu Vameş.

Imediat după sesizare, s-a format o echipă operativă din polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești și Poliției municipiului Roman, care au inițiat negocieri cu bărbatul în cauză. Acțiunea a fost sprijinită de un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, care a asigurat cu o barcă de salvare zona din apropierea punții de peste râul Moldova.

„La scurt timp, la fața locului au ajuns și negociatorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au preluat discuțiile, după aproximativ o oră, reușind să-l determine pe acesta să coboare de pe pod în siguranță și să renunțe la actul suicidal. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru un consult de specialitate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0