Prima paginăSocial

Internet Wi-Fi gratuit în 11 zone din municipiul Roman

Internet Wi-Fi gratuit în 11 zone din municipiul Roman

Dimensiune text

Primăria municipiului Roman a implementat un proiect cu fonduri europene, în valoare de 15.000 de euro, de la Consiliul Europei, prin care în oraș au fost amplasate echipamente pentru ca romașcanii să beneficieze de internet Wi-Fi gratuit.

Cele 11 zone din oraș sunt: Spitalul Municipal de Urgență Roman, Parcul municipal – zona debarcader și zona terenului de minifotbal, Biblioteca „George Radu Melidon”, Complexul de Agrement „Moldova”, Sala Polivalentă, Parcul Jora, Parcul Zăvoi – cartier ANL, Piața centrală, Evidența populației și Piața „Roman-Mușat”.

„După cum știți, digitalizarea serviciilor oferite cetățenilor reprezintă pentru mine o prioritate, iar în acest sens au fost făcuți pași importanți la nivelul Primăriei municipiului Roman. Deopotrivă, accesul la internet într-un oraș european trebuie să fie cât se poate de facil. Din acest motiv, în 11 zone de pe raza municipiului nostru există acum Wi-Fi gratuit, datorită implementării cu succes a acestui nou proiect ce a presupus un grant în valoare de 15.000 de euro”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0