Întâlniri cu reprezentanţi ai contribuabililor persoane fizice şi juridice, organizate joi de AJFP Neamț

Întâlniri cu reprezentanţi ai contribuabililor persoane fizice şi juridice, organizate joi de AJFP Neamț

Dimensiune text

 

 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Neamţ anunță că organizează joi, 11 iulie, la ora 12.00, în sala de ședințe din cadrul Primăriei Roman, o întâlnire cu reprezentanţi ai contribuabililor persoane fizice şi juridice.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate: prevederile proiectului Ordonanţei Guvernului privind instituirea unor facilităţi fiscale, publicat pe portalul Ministerului Finanţelor Publice, secţiunea „Transparenţă decizională”, procedura de mediere și poprirea electronică.

Întâlniri similare vor fi organizate joi, de la aceeași oră, și la Piatra Neamț, la sediul AJFP Neamț din bulevardul Traian nr.19 bis, în sala de şedinţe, la Tîrgu Neamț, la Casa de Cultură „Ion Creangă”, din bulevardul Ștefan cel Mare nr. 55, la Primăria Bicaz, sala de ședințe, parter, strada Piatra Corbului nr.13A.

Contribuabilii interesaţi se pot înscrie la această întâlnire şi prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul ANAF, au mai precizat reprezentanții Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0