Instrumente muzicale pentru elevii din Adjudeni, Tămășeni și Cordun, cumpărate din indemnizația de parlamentar

Instrumente muzicale pentru elevii din Adjudeni, Tămășeni și Cordun, cumpărate din indemnizația de parlamentar

„Nu vreau să fiu groparul PSD!”
Viorel Stan depune jurământul în calitate de deputat de Neamț
Vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu: „Ministerul Educației a transmis circulare în care îi amenință pe profesorii care folosesc materiale auxiliare la clasă. Gestul este un «ceaușism» fără precedent, Liviu Pop trebuie să demisioneze din funcție”

 

Elevii din Adjudeni, Tămășeni și Cordun vor beneficia de instrumente muzicale noi pentru desfășurarea orelor de muzică. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul deputatului USR de Neamț Iulian Bulai, care, conform promisiunii făcute fostei sale profesoare din școala generală, și-a folosit în acest scop banii din prima indemnizație de parlamentar.

„În noiembrie, mă întâlneam cu doamna Ionela, fosta mea profesoară de muzică din școala generală. După 14 ani. Nu am fost niciodată bun la muzică. Însă am avut colegi talentați, dar care au ajuns să pună mâna pe un instrument muzical prea târziu. Adică la 15 ani. Au ajuns departe, dar vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut acces la instrumente muzicale din timpul școlii generale? Întâlnirea cu doamna profesoară m-a determinat să îmi promit că, dacă voi ajunge parlamentar, voi dona prima indemnizație pentru a cumpăra chitare pe care doamna profesoară să le folosească în școlile unde predă muzica. Zis și făcut. De 5.500 lei (indemnizația pe ianuarie) am cumpărat 25 de chitare, 25 de huse și am primit gratis 50 de seturi de corzi. Astăzi am dus 10 chitare la liceul din Adjudeni, 10 la școala din Tămășeni și 5 la școala din Cordun. Mult succes, doamna profesoară! Să le folosiți cu spor, dragi elevi!”, a afirmat deputatul Iulian Bulai într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

 

Foto: facebook / Iulian Bulai

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!