Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Dimensiune text

 

 

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a inculpatului C.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, informează Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Conform DGA, la data de 5 decembrie 2018, martorul B.E. a depus la DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamţ un denunţ în care arăta faptul că inculpatul C.I., instructor auto, i-a solicitat suma de 600 euro pentru a îl ajuta să promoveze proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

„În dimineaţa zilei de 13 decembrie 2018, sub coordonarea  procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a realizat acțiunea de prindere în flagrant de către lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Neamţ. Astfel, asupra inculpatului a fost găsită suma de 600 de euro, pusă la dispoziţie anterior colaboratorului autorizat B.E. de către organele de urmărire penală, aspect rezultat din compararea seriilor bancnotelor. Faţă de inculpat s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, informează comunicatul DGA.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0