Înscrieri pentru consiliile consultative de la judeţ

Înscrieri pentru consiliile consultative de la judeţ

 

CJ Consiliul Judetean siglaLa nivelul Consiliului Judeţean Neamţ vor fi constituite mai multe consilii cu rol consultativ, cu diferite specializări. Primul consiliu ce urmează a fi înfiinţat este cel în domeniul cultural, prin care se doreşte promovarea cât mai eficientă a judeţului Neamţ la nivel naţional şi internaţional. Prin acest demers, Consiliul Judeţean Neamţ doreşte să implice în proiect pe toţi acei nemţeni care îşi desfăşoară activitatea în domeniul cultural şi care doresc să-şi aducă o contribuţie la această iniţiativă.

„Iniţiativa organizării unui Consiliu Consultativ al oamenilor de cultură reprezintă o oportunitate pe care niciun nemţean care activează în acest domeniu nu ar trebui să o rateze. Îmi doresc ca oamenii de cultură, istoricii, arheologii, reprezentanţi ai bisericii şi agenţiilor de turism, meşterii cuvintelor şi ai vibraţiilor sufleteşti să răspundă în număr cât mai mare acestei provocări”, a declarat Ionel Arsene, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Până la data de 1 octombrie 2016, cei interesaţi a face parte din acest consiliu pot depune scrisorile de intenţie, însoţite de un CV, la registratura instituţiei sau le pot trimite la adresa de e-mail: comunicare@cjneamt.ro .


COMENTARII

WORDPRESS: 0