Înscrieri pentru concursul „Cupa 1 Iunie” la înot

Înscrieri pentru concursul „Cupa 1 Iunie” la înot

Dimensiune text

 

 

Club Sportiv Municipal Roman organizează sâmbătă,  iunie, la Bazinul de înot din cadrul Complex Sportiv Sala Sporturilor, concursul de înot „Cupa 1 Iunie”, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani. Înscrierile se pot face la adresa de e-mail a Serviciului Competiții Sportive din cadrul CSM Roman: competitiisportive@csmroman.ro, sau la numerele de telefon CSM Roman: 0233.734.367 și 0786.772.050. Înscrierile se pot face până în data miercuri, 29 mai, orele 16:00, în limita a 100 participanți.

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt: vârsta participanților atât la fete cât și la băieți cuprinsă între 5 și 14 ani; copiii între 5 și 6 ani pot participa la un singur stil; copiii între 7 și 10 ani pot participa la două stiluri de înot; copiii între 10 și 14 ani pot participa la toate cele trei stiluri de înot; copiii se vor prezenta cu echipament sportiv specific: cască și ochelari pentru înot, costum de baie; acordul părintelui / tutorelui legal pentru participare (copilul este apt pentru înot) și pentru folosirea datelor cu caracter personal. Concursul se va desfășura între orele 9:00 – 13:00, iar la înscriere participanții sunt rugați să menționeze stilul de înot pentru care doresc să concureze: craul, spate, bras.

„La încheierea concursului se va desfășura festivitatea de premiere, în cadrul căreia vor fi oferite diplome, cupe și medalii. Toate costurile pentru activitatea sportivă menționată vor fi suportate de CSM Roman. La concurs sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația de Dezvoltare «Roman Metropolitan»”, au transmis reprezentanții CSM Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0