Înscrieri pentru Concursul Bianual de Artă Kanagawa, din Japonia

Înscrieri pentru Concursul Bianual de Artă Kanagawa, din Japonia

Lucrările micilor pictori de la Clubul Copiilor vor fi expuse în Polonia și Japonia
Sfîntul Anton de Padova aduce japonezi în biserici creștine
Cercetător japonez, în vizită la muzeele de istorie din Roman și Tîrgu Neamț

 

Au început înscrierile pentru Concursul Bianual de Artă Kanagawa, organizat de Prefectura Kanagawa, din Japonia, care se vor încheia pe 30 noiembrie.

La această competiţie pot participa copiii care au vârsta cuprinsă între 4 şi 15 ani (născuţi între 2 aprilie 2000 şi 1 aprilie 2012). Fiecare trebuie să trimită o lucrare, de dimensiuni maxime 58 x 38 centimetri, sau pe pânză – dimensiune mai mică de F8. Tema este una la alegere, iar tehnicile pot varia de la acuarelă, ulei, pastel, colaj de hârtie sau orice altă posibilitate de creaţie. De precizat este faptul că nu sunt permise lucrările de artă care conţin produse comestibile perisabile sau care pot atrage insecte, iar capodoperele nu trebuie să fie apărut în alte competiţii. De asemenea, lucrările nu trebuie înrămate, iar picturile pe ulei sunt permise doar pe pânză, nefiind acceptate lucrări modelate sau lucrări digitale.

Jurizarea este programată pentru finele lunii ianuarie 2017, câştigătorii urmând a fi selectaţi la finele lui februarie, iar în martie lista câştigătorilor va fi publicată pe www.earthplaza.jp/biennial/English/index.html.

concurs japonia

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!