Îngrijitori de curăţenie de nota 9.00 la spital

Îngrijitori de curăţenie de nota 9.00 la spital

Dimensiune text

 

Spitalul Roman - Spitalul Nou 02În timp ce la concursurile pentru asistent medical sau infirmier de la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman sunt multe note de 2 şi 3 – minimul fiind 7 –, ultimele examene au demonstrat că, cel puţin la partea teoretică, cei care au căutat un post de îngrijitor de curăţenie au avut note foarte mari, multe chiar de peste 9.

Spitalul a făcut publice rezultatele finale pentru concursurile destinate ocupării posturilor libere de îngrijitor de curăţenie. Astfel, la secţia Obstetrică-Ginecologie au luat intrat la interviu nouă persoane, dar pe un singur loc. Trei candidaţi au avut, la proba scrisă, peste 9.00, iar postul i-a revenit unei persoane care a avut 9.80 la scris şi 8.10 la proba orală. La Medicină Internă, un singur candidat a luat peste 7 la proba scrisă şi a fost declarat admis.

Concurenţă a fost şi pentru îngrijitor curăţenie la Chirurgie-Ortopedie Infantilă, unde au luat notă de trecere la proba scrisă patru persoane, calificându-se pentru post un candidat care a luat 9.40 la scris şi 7.20 la proba orală.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0