Înfrângere a fotbalişilor de la SCM Petrotub, cu Ceahlăul

Dimensiune text

La sfârşitul săptămânii trecute, fotbaliştii de la SCM Petrotub Roman, pregătiţi de Valentin Avădanei şi Iosif Susanu, aveau în program a disputa un joc de verificare în deplasare la Moineşti, cu colega de serie din liga a treia, FCM. N-a mai fost aşa, întrucât SCM Petrotub a jucat la Piatra Neamţ, cu prima echipă a Ceahlăului, în faţa căreia a pierdut la scor: 1-6 (0-3).

„Ceahlăul era în stagiu de pregătire, săptămâna trecută, în străinătate, dar, din cauza condiţiilor nefavorabile, s-a întors mai devreme acasă. Noi aveam programat meci cu FCM Moineşti, însă am fost solicitaţi de cei de la Ceahlăul pentru un joc amical şi am răspuns afirmativ. Nu i-am lăsat baltă pe cei din Moineşti, cu care am discutat şi ne-am înţeles în privinţa amânării partidei. La Piatra Neamţ am avut examen mai greu, cu o prim-divizionară. Noi am început meciul greoi. În minutul 22, era 3-0. Apoi, am echilibrat jocul. Am reuşit să înscriem prima dată în minutul 66, prin Daniel Marin. N-a durat mult şi am mai marcat încă o dată, dar golul – valabil, după părerea mea – a fost anulat. Am avut o lovitură liberă de la marginea careului, pe care Harbuzaru a executat-o rapid. Arbitrul n-a validat golul, pe motiv că nu fluierase executarea loviturii libere. Ar fi fost 3-2. Atunci a fost momentul cheie. A rămas 3-1 până cu cinci minute de final, după care am primit trei goluri”, a spus antrenorul secund Iosif Susanu.

SCM Petrotub a început meciul cu: Dornescu, Vlaicu, D. Marin, Carnariu, Stahie, Petrila, Țapu, Popa, R. Marin, Sofroni, Enache. Au mai jucat: Ciuclea, Rotariu, Gafiţa, Pătraşcu, Damian, Harbuzaru şi Alexandru.


COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • nick 6 ani

  Asta este ultimul an care mai supravetuieste,dezafiliere se cheama.

  • florin 6 ani

   Ramaneti voi cu hanbalul vostru si cu 300 de suporteri din carde vre-o 50-poate chiar 100 sunt sponsori……Sa vad si eu ca joaca in cupele europene si ce rezultate or sa aiba…..oricum nu am cum sa vad ca nu am loc sa vin in sala ca sunt 300 de locurisi cu siguranta tre ai o relarie ca sa poti intra la meci…Dar poate se va juca la Piatra Neamt si o sa mearaga tata din groapa sa vada meciul

 • Florin 6 ani

  Auzi NEa Ambrizie ? Bine ca nu ai scris de meciul asta lunea care vine……Cum e pot sa scrii un articol despre un meci care s-a disputant cu 4 zile in urma….Vai mama voastra….Si am mai citit si prin presa ca ai luat sii nush ce premiu….Rusine…Rusine….Rusine

 • pt nick 6 ani

  Bai nick,in primul rand se scrie: ultimul an IN care mai supravietuieste! Si in al doilea rand, nu mai avea tu grija echipei de fotbal! Vezi ti de dictionarul tau si de gramatica ta!

 • cristi 6 ani

  nick,esti cumva mama omida sau esti membru al familiei „super” jucatorului Ciobanu Daniel? Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.