Prima paginăActualitateNeamt

INDEMNIZAŢII MAI MICI PENTRU AGA-MANII DE LA APASERV

INDEMNIZAŢII MAI MICI PENTRU AGA-MANII DE LA APASERV

Dimensiune text

 

bani1706c-680x365Luni, 14 martie, după şedinţa de Consiliu Judeţean, consilierii judeţeni membri în AGA la compania de apă ApaServ s-au reunit, concluzia principală fiind că, joi, 17 martie, se vor vedea din nou, pentru a lua măsuri, eventuale măsuri, pentru criza apei din Piatra Neamţ, unde mii de familii au rămas fără apă câteva zile, iar problema nu este nici pe departe rezolvată când scriem aceste rânduri.

Astfel, AGA-manii au luat luni la cunoştinţă de demisia preşedintelui Consiliului de Administraţie al ApaServ, Florin Cucu. O altă decizie luată în şedinţă a fost aceea ca indemnizaţiile lor, de membri în Adunarea Generală a Acţionarilor, să fie diminuate de la 1.700 la 1.000 de lei – începând cu 1 martie, lucru oricum stabilit prin hotărâre a Consiliului Judeţean.

Motivul şedinţei extraordinare de luni l-a constituit faptul că în Piatra Neamţ, timp de mai multe zile, în unele cartiere, nu a curs apă deloc, din cauza unei avarii la magistrala oraşului. Reacţia AGA a fost aceea de a cere un raport privind cauzele avariei şi măsurile luate pentru remedierea ei, raport pe care aşteaptă să-l primească joi, când se vor reuni iar, în şedinţa ordinară, astfel încât să se asigure că şi indemnizaţia – e drept, uşor diminuată – le va intra în portofel.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Oricum si 1000 de lei e prea mult.