Închisoare cu suspendare pentru că și-au snopit vecinul în bătaie

Dimensiune text

Doi tineri au fost condamnați la închisoare cu suspendare după ce, anul trecut, l-au bătut până ce l-au lăsat fără suflare pe un vecin din comuna Ion Creangă.

 

 

Miercuri, 9 ianuarie, Tribunalul Neamț i-a condamnat pe Mihai Ardeleanu, de 16 ani, la doi ani de închisoare cu suspendare, și pe Cristian Lazăr, de 20 de ani, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru vătămare corporală gravă. În luna noiembrie 2012, cei doi s-au dus la casa unui vecin, unde au vrut să discute cu fiul acestuia, Alexandru Arsene. Cei doi i-au reproșat faptul că, în urmă cu mai mulți ani, le-ar fi furat o bicicletă și l-au luat la bătaie cu pumnii și cu picioarele. Speriată, mama băiatului a chemat Poliția, iar tânărul a fost dus la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Ulterior, cei doi tineri au fost acuzați de tentativă de omor, dar instanța a schimbat încadrarea faptei în vătămare corporală gravă. Totodată, cei doi agresori au fost obligați la plata a 9.000 de lei daune materiale și morale.Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0