Încep pregătirile pentru spectacolele Balul Bobocilor

Încep pregătirile pentru spectacolele Balul Bobocilor

 

balul-bobocilorA început şcoala, iar liceenii din anii terminali se pregătesc să le organizeze bobocilor o primire cum se cuvine în rândul lor. Pentru anul şcolar 2016-2017, cei care vor organiza Balul Bobocilor îşi îndreaptă atenţia către Casa de Cultură a Sindicatelor pentru desfăşurarea manifestărilor.

Până în acest moment, s-au stabilit datele pentru trei dintre licee. Startul îl va da Liceul cu Program Sportiv, pe 14 octombrie, urmat de Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, care s-a programat pe 21 octombrie, iar Colegiul Tehnic „Petru Poni” Roman a ales ca dată 4 noiembrie.

La „Roman-Vodă”, Balul Bobocilor va avea ca tematică Hollywood-ul: „Ai visat vreodată că o să păşeşti pe covorul roşu alături de cele mai faimoase actriţe? Ei bine, Colegiul Naţional «Roman-Vodă» aduce lumina reflectoarelor mai aproape de tine. În data de 21 octombrie 2016, Casa de Cultura din Roman va deveni locul decernării Oscarului Secolului, alături de titlul de Miss Boboc pentru una din curajoasele concurente, care vor intra în pielea actriţelor tale preferate. Nu rata cel mai important eveniment al toamnei!”, anunţă organizatorii, care au fixat un preţ de 10 lei pentru intrarea la eveniment.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0