Încep înscrierile pentru PTP – Roman Chapter

Încep înscrierile pentru PTP – Roman Chapter

FEEA și Științele comunicării rămîn preferatele absolvenților de liceu
Se fac înscrieri la profilul pedagogic de la Liceul Franciscan
C.E.C.C.A.R. – Filiala Neamț – înscrieri pentru susţinerea examenului de acces la stagiu

 

ptpiS-a dat undă verde pentru înscrierea în organizaţia People to People, adresată elevilor Colegiului Național „Roman-Vodă”. Cei interesați sunt așteptați vineri, 23 septembrie, de la orele 14.30, în Aula „Garabet Ibrăileanu” CNRV (etaj I, corp A) pentru a afla detalii despre organizația „People to People International”, modul de înscriere și pentru a afla ceea ce au făcut voluntarii în ultimul an.

“Dacă vreți să vă petreceți într-un mod plăcut cea mai frumoasă perioadă a liceului la Roman-Vodă, acum aveți oportunitatea de a vă înscrie în organizația People to People International – Roman Chapter. PTP Roman Chapter vă oferă posibilitatea de a vă împrieteni cu restul colegilor din liceu, de a călători în proiecte europene sau de a vă dezvolta diverse aptitudini luând parte la proiectele pe care le organizăm. Vă puteți înscrie chiar acum, accesând site-ul nostru: http://ptp-roman.org/ “, este îndemnul făcut de organizatori.

PTPI Roman a fost gazda, în această lună, a Conferinței Europene, când, la Roman, a fost prezentă o delegație formată din aproximativ 50 de tineri din întregul continent și nu numai, care au descoperit frumusețile municipiului și ale zonelor Neamțului.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!