Încep înscrierile pentru „Nunta de aur”

Încep înscrierile pentru „Nunta de aur”

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman organizează, ca în fiecare an,  „Nunta de Aur” pentru cuplurile din Roman care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în acest an, evenimentul urmând a avea loc în luna decembrie. Ca de fiecare dată, familiile vor fi invitate la un restaurant, acolo unde se vor putea bucura de o masă festivă, muzică și vor putea petrece împreună. Înscrierile se fac până pe 6 decembrie, ulterior stabilindu-se și locul de desfășurare a evenimentului.

„Rugăm familiile cu domiciliul în Roman, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2019, să aducă la Biroul Unic din cadrul Primăriei municipiului Roman, până pe data de 6 decembrie 2019, următoarele documente: copie după certificatul de căsătorie; copie după cărțile de identitate (buletine) ale ambilor soți. Relații suplimentare la telefon 0727.227.145”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

În luna decembrie a anului trecut, 58 de familii de romașcani au fost sărbătorite de municipalitate cu ocazia Nunții de Aur 2018.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0