Prima paginăActualitate

Incendiu la un apartament din Aleea Tudor Vladimirescu. Mai multe persoane duse la spital

Incendiu la un apartament din Aleea Tudor Vladimirescu. Mai multe persoane duse la spital

Dimensiune text

 

Vineri, 11 septembrie, în jurul orei 12:33, pompierii au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Roman, de pe Aleea Tudor Vladimirescu, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD-EPA și o ambulanță SMURD TIM. Incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament situat la parterul blocului, cu degajări mari de fum.

„Până la ajungerea forțelor de intervenție, proprietara apartamentului s-a autoevacuat. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportă la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Roman. Pompierii au evacuat 12 persoane, dintre care trei persoane au fost transportate la spital. După localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au evacuat fumul de pe casa scării cu ajutorul moto-ventilatorului. Au ars bunurile materiale din bucătărie, documente de identitate și de proprietate și au fost deteriorate bunuri din locuință. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise – de la o candelă”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

COMENTARII

WORDPRESS: 0