Articol publicat în data de: vin, 22 Iul 2016Incendiu la Trifeşti după ce copiii s-au jucat cu focul

 

pompieri-680x365Joi, 21 iulie, la ora 19:47, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că a izbucnit un incendiu în grădina unui localnic din comuna Trifeşti, satul Miron Costin, la stogurile lucernă. La locul indicat s-au deplasat zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardeau două stoguri  şi că membrii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă, veniţi cu o cisternă cu cinci tone de apă, şi câţiva vecini acţionau pentru a proteja cele două stoguri vecine.

Forţele au stins incendiul în jurul orei 21:30, reuşind să protejeze stogurile vecine şi grajdul aflat la doi metri de zona incendiului. Au ars şase tone de lucernă. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, jocul copiilor cu focul.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>