Prima paginăNeamt

Incendiu la stadionul „Constantinescu Nehoi”

Dimensiune text

Duminică, 19 mai, la ora 3.22, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată din incinta stadionului Constantinescu Nehoi, din municipiul Roman.

 

 

Sursa de aprindere a incendiului a fost flacăra. Împrejurarea determinantă a incediului a fost focul deschis în spații deschise. În incediu au ars circa zece metri pătrați de vegetație uscată.

Tot duminică, la ora 2.36, șapte subofiteri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au intervenit pentru stingerea unui incendiu la locuința lui Benone S., din Buruienești, comuna Doljești. La intervenție au participat și patru voluntari din cadrul SVSU Doljești, cu o motopompă transportabilă. Sursa de aprindere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, incediul fiind provocat de conductori electrici improvizați. În incediu au ars circa 170 de metri pătrați din acoperișul casei, 80 de metri pătrați din acoperișul magaziei și bunuri materiale din trei camere și două holuri.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0