Incendiu la o locuință din Roman, de la un branșament electric

Incendiu la o locuință din Roman, de la un branșament electric

 

 

Sâmbătă, 6 iulie, la ora 22:51, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la branșament electric al unei locuințe din municipiul Roman, de pe strada Salciei.

Conform ISU Neamț, la locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat și stins incendiul în limitele găsite. Proprietara, în vârstă de 69 de ani, a suferit un atac de panică, fiind asistată de echipajul SMURD, dar refuzând transportul la spital.

În urma incendiului au ars magazia construită din scândură, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, acoperișul din astereală din lemn și draniță cu învelitoare din tablă, pe aproximativ 70 de metri pătrați, deșeuri hârtie și textile și aproximativ un metru cub de scândură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform pompierilor, efectul termic al curentului electric.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0